top of page
Senaste inlägg

Hagforsstrategins nyhetsflöde

Här kan du läsa mer om vad som händer i processen. Här lyfts saker som händer inom strategin men också goda exempel som arbetar aktivt med projekt som knyter an till strategin.

Tillsammans gör vi vår kommun mer attraktiv

Vad är det som gör Hagfors till en bra plats att leva och bo på? Den frågan finns oerhört många svar på och som en del i arbetet med att göra vår kommun mer attraktiv är det också viktigt att uppmärksamma människor och initiativ som är goda förebilder redan idag.

Barn framför kameran

Alla är vi på ett eller annat sätt delaktiga i att göra vår kommun bättre, många gånger tillsammans, och med en serie filmer och intervjuer kommer några fina initiativ och projekt att lyftas. Det handlar om personer som hjälper andra, vänder något negativt till något positivt, personer som har gjort något roligt, rörande, viktigt eller spännande. Tillsammans. Under torsdagen reste vi därför runt i kommunen med vår filmare Olle Nyåker för att prata med eldsjälar i vår kommun. Serien med goda exempel kommer att ha premiär under hösten.

Taggar
Taggar
RSS Feed
bottom of page