top of page

Texter

 

Vill du använda en text som berättar om platsen Hagfors och de styrkor som finns här? Här hittar du både korta och långa texter, färdiga att använda som de är, eller att ta delar av. Eller varför inte använda dem som inspiration, och hitta på något eget!

Här hittar du, förutom en längre och en kortare allmän text, även texter som är anpassade till våra prioriterade målgrupper.

Allmän text

 

Lång version

Hagfors ligger i hjärtat av Värmland. Vår ryggrad är Klarälven, Sveriges längsta älv, som förenar vår kommun och kopplar ihop oss med andra. Här har människor ett gôtt liv för här finns en stark gemenskap, drivande framåtanda, och en och annan skröna på dialekt. I Hagfors finns gott om modigt fôlk och ett aktivt föreningsliv som skapar många möjligheter till aktiviteter för både stora och små.

 

Vi som bor här lever sida vid sida med naturens krafter, eftersom vildmarken finns alldeles runt knuten. Vi har också möjligheten att flyga till storstaden på 50 minuter och uppleva hur härligt det är att landa i Hagfors igen, där lugnet och närheten bor.

Hagfors har ett brett näringsliv där du hittar handlingskraftiga internationella företag såväl som entreprenörer med framåtanda inom industrier som stål, tillverkning, livsmedel och besöksnäring.

Här skapar vi en attraktiv kommun tillsammans.

Kort version

Hagfors ligger i hjärtat av Värmland. Vår ryggrad är Klarälven, Sveriges längsta älv som förenar vår kommun. Hagfors är fyllt av modigt fôlk med framåtanda som lever sida vid sida med naturens krafter, med vildmarken alldeles runt knuten. Här finns en flygplats, ett internationellt näringsliv, högkvalitativa matproducenter och ett aktivt föreningsliv. Här skapar vi en attraktiv kommun tillsammans.

bottom of page