top of page
Senaste inlägg

Hagforsstrategins nyhetsflöde

Här kan du läsa mer om vad som händer i processen. Här lyfts saker som händer inom strategin men också goda exempel som arbetar aktivt med projekt som knyter an till strategin.

Vilka kulturer definierar Hagfors kommun?

Matkultur, idrottskultur, motorkultur, hantverkskultur och musikkultur. Det finns många olika kulturer som präglat Hagfors identitet och gjort vår kommun till det den är idag. vår tredagars familjefest Hagforsyran är ett evenemang fyllt av aktiviteter och ett bra exempel på när några av våra olika kulturella uttryck visar sig från sina bästa sidor: idrotten, musiken, motorsporten, hantverket och maten. Vi reste därför runt under tre dagar och dokumenterade detta. Och resultatet kan ses i tre filmer nedan - En inblick i Hagforsyrans olika aktiviteter och kulturella uttryck. Vilken kultur tycker du är starkast i Hagfors kommun? Läs mer om styrkan Kulturens arv här.

Hagforsyran 4 augusti - Ekshärad

Hagforsyran 5 augusti - Uddeholm

Hagforsyran 6 augusti - Hagfors

Taggar
Taggar
RSS Feed
bottom of page